Conference League

«Κάτασπρο» το Ελσίνκι πριν το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με τη Βίκινγκουρ

Λίγες ώρες έχουν μείνει για τη σέντρα της πρώτης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Βίκινγκουρ για τα playoffs του Conference League και το χιόνι στο Ελσίνκι έχει δημιουργήσει ένα κατάλευκο τοπίο.

Έτοιμος να κάνει το καθήκον του και να φύγει από το Ελσίνκι με προβάδισμα πρόκρισης είναι ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τη Βίκινγκουρ (19:45, Cosmote Sport 1 HD, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr) στο πρώτο ματς των playoffs του Conference League, έχοντας στόχο να μετατρέψουν τη ρεβάνς του ΟΑΚΑ σε τυπική διαδικασία.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» βρίσκεται από την Τετάρτη στη Φινλανδία, όπου και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αποψινού ματς. Εκεί συνάντησαν πολικό ψύχος και λίγο χιόνι, ωστόσο το σκηνικό ανήμερα της αναμέτρησης άλλαξε αρκετά!


Και αυτό γιατί από το πρωί της Πέμπτης, το... έστρωσε και όπως θα δείτε από τα πλάνα του sport-fm.gr, έχει δημιουργηθεί ένα κατάλευκο, όμορφο τοπίο.

Aξίζει να σημειωθεί ότι οι θερμοκρασίες το πρωί της Πέμπτης κυμαίνονται στους -3 βαθμούς κελσίου, ενώ την στιγμή της σέντρας το θερμόμετρο θα δείξει μέχρι και τους -7!



Παναθηναϊκός: «Κάτασπρο» το Ελσίνκι πριν το πρώτο ματς με τη Βίκινγκουρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x